“Isteri Aku Buang Tebiat” – Suami Kongsi Ajakan Isteri Untuk “Short Pahala Session”

74

Pada pandangan kami, hal rumahtangga lebih-lebih lagi sekiranya berkaitan dengan hubungan intim haruslah disimpan menjadi rahsia antara pasangan masing-masing. Namun begitu tidaklah kami menyalahkan perkongsian si suami di mana isterinya telah mengajak untuk “short pahala session” menerusi email. Ia adalah satu perkongsian yang “sweet”, simple dan kelakar. Malah ada kemungkinan “short pahala session” itu untuk menjadi bukan satu hubungan intim sebaliknya mungkin membaca Al Quran atau solat sunat berjemaah. Siapa tahu kan?

short pahala session

Yang menariknya siap ada invitation kalendar daripada si isteri buat suaminya. Cara ini boleh digunapakai oleh mereka yang sudah berkahwin dan ingin menghangatkan serta memesrakan lagi hubungan. Sekali sekala suprise style macam nie pun best jugak kan?

short pahala session

Rata-rata netizen memuji ke”sweet”an pasangan ini. Namun ada juga yang menasihatkan agar tidak berkongsi perkara di dalam kelambu. Kedua-dua reaksi itu ada betulnya. Cuma perkara yang paling penting ialah pada masa hadapan diharap nama si isteri dapat dipadamkan kerana mungkin ada pihak yang dengki dan membuat laporan kepada syarikat tempat dia bekerja.
short pahala session
short pahala session
short pahala session

Apa pendapat anda?

Comments

comments

Tinggalkan komen anda